Naše konferenčne kapacitete v pritličju in 5. nadstropju ponujajo dvorane in večnamenske prostore za seminarje, konference, kongrese, razstavne prostore, predavanja, srečanja, tiskovne konference, valete in družabne dogodke.
Vsaka dvorana ima platno in projektor.

Večnamenska dvorana City v pritličju hotela ima dnevno svetlobo in se razprostirana na več kot 430m2. Možno jo je pregraditi v tri manjše dvorane. Pri postavitvi miz in stolov se prilagodimo naročniku, v kolikor je le-to mogoče. Sredinski del dvorane ima parket, ki je primeren za plese ob svečanih večerjah, družabnih dogodkih, valetah.

Večnamensko dvorano City lahko z odprtjem pregradne stene povežemo z Bistrojem, kjer za naše naročnike pripravimo pogostitve med odmori, hladno-tople bifeje za kosila in večerje, lahko pa prostor tudi spremenimo v plesišče.

Tako iz večnamenske dvorane City, kot iz Bistroja je možen izhod na manjšo teraso.

V 5. nadstropju ob restavraciji City Terasa se nahajata dve konferenčni dvorani z dnevno svetlobo, ki sta nekoliko manjši, a skupaj tudi sprejmeta do 90 oseb. Dvorani je možno z odprtjem pregradne stene povezati z restavracijo, tako da pridobimo velik prostor, ki je primeren za pogostitev, večerje, ali za družabni dogodek.