Naše konferenčne kapacitet v pritličju in 5. nadstropju ponujajo dvorane in večnamenske prostore za seminarje, konference, kongrese, razstavne prostore, predavanja, srečanja, tiskovne konference, valete in družabne dogodke.

Večnamenska dvorana City v pritličju hotela ima dnevno svetlobo in se razprostirana na več kot 430m2. Možno jo je pregraditi v tri manjše dvorane. Pri postavitvi miz in stolov se prilagodimo naročniku, v kolikor je le-to mogoče. Sredinski del dvorane ima parket, ki je primeren za plese ob svečanih večerjah, družabnih dogodkih, valetah.

Vsaka dvorana ima platno in projektor. Večnamensko dvorano City lahko z odprtjem pregradne stene povežemo z Bistrojem, kjer za naše naročnike pripravimo pogostitve med odmori, hladno-tople bifeje za kosila in večerje, lahko pa prostor tudi spremenimo v plesišče.

Tako iz večnamenske dvorane City, kot iz Bistroja je možen izhod na manjšo teraso.

V 5. nadstropju ob restavraciji City Tearsa se nahajata dve konferenčni dvorani z dnevno svetlobo, ki sta nekoliko manjši, a skupaj tudi sprejmeta do 90 oseb. Dvorani je možno z odprtjem pregradne stene povezati z restavracijo, tako da pridobimo velik prostor, ki je primeren za pogostitev, večerje, ali za družabni dogodek.