V Hotelu City Maribor**** imamo odlične pogoje za izvedbo sodobne urbane poroke, ki omogoča na enem mestu izvedbo poročnega obreda in slavja do 300 oseb z živo glasbo ter prvo poročno noč v ekskluzivni suiti za mladoporočence.

Urbana poroka v našem hotelu je gotovo nepozabno doživetje. Občutek intime, moderen ambient, odlična kulinarika in elegantna strežba predstavljajo pomembne detajle v mozaiku zadovoljstva mladoporočencev, saj je to eden najpomembnejših dni v vajinem življenju.

Pri pripravi poroke skrbno prisluhnemo vsem vašim željam, tako pri organizaciji prostora kot pri izbiri poročnega menija. Za svate so na razpolago parkirišča v lastni parkirni hiši v treh podzemnih etažah hotela, do zapolnitve mest.

Ekipa hotela City Maribor****, v kateri sodelujemo izkušeni sodelavci za vsa področja, vama je na voljo pri organizaciji celotnega dogodka. Vajinemu dnevu se bomo skrbno in predano  posvetili, pa naj bo to organizacija celotnega dogodka, samo obred na najlepši terasi mesta ali le pogostitev z zabavo.

Veselimo se in ponosni smo, da bomo z vama delili čudovite spomine na enega od vajinih najpomembnejši dni!

POROKE
V HOTELU CITY MARIBOR****

Dejan Hojnik, prodaja
T.: +386 2 29 27 012
M.: 064 260 880
E.: poroke@hotelcitymb.si