HOTEL CITY MARIBOR****

O nas

V Hotelu City Maribor**** smo prve goste sprejeli junija 2011, ko smo prvič odprli vrata. Lokacija hotela je idealna za hotelske goste, poslovna srečanja, organizacijo dogodkov, poroke, spoznavanje mesta in gurmanske užitke v restavraciji City Terasa.

Hotel z modernim dizajnom ima 66 sob dveh kategorij, Standard in Superior, ter 12 suit različnih kategorij. Večnamenski prostori so namenjeni organizacijam različnih dogodkov, tako poslovnih, kot družabnih. Sprejmemo tudi do 450 udeležencev. Naša lokacija z našo krasno teraso je odlična izbira za poroko.

V avli hotela imamo Lobby, caffe v 5. nadstropju pa restavracijo City Terasa s kavarno s čudovitim razgledom na reko Dravo in Pohorje.
Avto lahko pustite v hotelski garažni hiši in se kar peš odpravite na spoznavanje mesta, saj je mestno jedro oddaljeno le nekaj metrov. Hotel z južno lego meji na najstarejši del mest, Lent, tako da vas kratek sprehod po Lentu pripelje do najstarejše vinske trte na svetu. Samo čez most od hotela pa leži največji nakupovalni center Europark.

V našem hotelu vam mesto leži na dlani, mi, ekipa Hotela City Maribor****, bomo pa z našimi storitvami poskrbeli za vašo udobno bivanje.

Dobrodošli.

City terasa MAribor

Restavracija

Vrhunska restavracija City Terasa v petem nadstropju hotela z veliko teraso vas bo očarala. Prepustite se gurmanskim užitkom in razvajanju vaših brbončic ob edinstveno pripravljeni hrani, izboru vrhunskih vin in enkratnem razgledu

V petem nadstropju vas prav tako pričakuje kavarna Terasa, kjer se boste lahko ob kavi, hišnih sladicah in cocktailih sprostili na čudoviti terasi s pogledom na reko Dravo in Pohorje.

V avli hotela je na voljo še Lobby Cafe z manjšo teraso, kjer vam ponujamo pijačo.

SEMINARJI IN DOGODKI

Kapacitete Hotela City Maribor**** so idealna izbira za vaše dogodke.

poroke

Ekipa Hotela City Maribor****, v kateri sodelujejo izkušeni sodelavci za vsa področja, vama je na voljo pri organizaciji celotnega dogodka…

Fitness BODIFIT 24/7

V Hotelu City Maribor**** je za vse hotelske goste na voljo brezplačen fitnes, ki je odprt 24 ur na dan, 365 dni v letu.

LOKACIJA HOTELA CITY MARIBOR****

Lokacija
Hotel se nahaja v najstarejšem delu mesta Maribor ob reki Dravi. Do mestnega jedra in glavnih mestnih znamenitosti se lahko gostje udobno sprehodijo kar peš.
GPS – koordinate

Širina: 46˚33’26.3” N  – 46.557295
Dolžina: 15˚39’01.8” E – 15.650512

Oddaljenost od letališč

Gradec (Graz) = 68 km
Ljubljana (Letališče Jožeta Pučnika) = 150 km
Zagreb (Pleso) = 113 km
Dunaj (Schwechat) = 255 km

Scroll to Top