VAJIN DAN, VAJINA POROKA, VAJIN CITY

Urbana poroka z najlepšim razgledom v štajerski prestolnici

Poroka je tisti življenski dogodek, ki nam večno ostane v spominu – zaradi obljube zvestobe ljubljeni osebi in zaradi priprav, kateri namenimo ogromno časa in energije. Naj vam zaupamo skrivnost, da lahko poročni dan poteka popolnoma brez napetosti in je en sam preprosti užitek.

Za vajin poseben dan ljubezni ima Hotel City Maribor**** odlične pogoje za izvedbo sodobne urbane poroke, saj na enem mestu omogoča izvedbo poročnega obreda in slavja do 300 oseb z živo glasbo. Za svate je zagotovljeno tudi parkirišče, v hotelski parkirni hiši, v treh podzemnih etažah hotela. Ob tem pa vama podarimo tudi prvo poročno noč v ekskluzivni suiti za mladoporočence.

Poročno slavje v Hotelu City Maribor**** je zagotovo nepozabno doživetje. Občutek intime, moderen ambient, odlična kulinarika in elegantna strežba predstavljajo pomembne podrobnosti v mozaiku zadovoljstva mladoporočencev.
Na razpolago sta tako vrhunska kulinarika ali preprost klasičen meni. Vrhunski kuharji restavracije City Terasa vam zagotavljajo veliko izbiro poročnih menijev s ciljem razvajanja vseh čutov. Fleksibilnost in prilagodljivost željam mladoporočencev, ter zagotavljanje najvišje kakovosti, tako produktov kot storitev, so naše vodilo in odgovornost.

Pri pripravi poroke bo ekipa izkušenih strokonjakov skrbno prisluhnila vsem vašim željam, tako pri okrasitvi prostora,  kot pri izbiri poročnega jedilnika in izvrstnih lokalnih in tujih vin. Vajinemu dnevu se bodo skrbno in predano posvetili, pa naj bo to organizacija celotnega dogodka, obred na najlepši terasi mesta Maribor ali pogostitev z zabavo.

Ohranite svoje spomine na najlepši dan v življenju s čudoviti fotografijami z najlepšo kuliso v mestu – razgledom na reko Dravo, mesto Maribor in Pohorje.

POROKE V HOTELU CITY MARIBOR****

KONTAKT

Urška Lebar, prodaja
T.: +386 2 29 27 012
M.: +386 64 122 122
E.: urska.lebar@hotelcitymb.si

Scroll to Top