Domov

HOTEL CITY MARIBOR****
Hotel z najlepšim razgledom
HOTEL CITY MARIBOR****
Pravo mesto za dogodke in seminarje
HOTEL CITY MARIBOR****
Za najlepše trenutke
HOTEL CITY MARIBOR****
Kulinarična razvajanja
Previous slide
Next slide

O nas

Hotel leži ob reki Dravi in je od središča mesta oddaljen le nekaj minut. Odlikujejo ga gostoljubje in mlado, ter profesionalno osebje, ki z veseljem naredi korak več za gosta. Hotel City Maribor**** vam je z 78 sobami na razpolago ali potujete poslovno ali z namenom ogleda mesta Maribor. Ponujamo vam sobe v treh kategorijah – Standard, Superior in Suite. V 5. nadstropju vas čaka odlična restavracija City Terasa s krasnim razgledom na reko Dravo in Pohorje. Z veseljem gostimo tudi vašo poroko, ki se lahko odvija na terasi restavracije ali v večnamenski dvorani. Internet in 24-urni fitnes center sta za hotelske goste brezplačna. Pod hotelom se nahaja garažna hiša in v hotelu so, ob predhodni najavi, hišni ljubljenčki dobrodošli.

S svojim modernim pridihom, lokacijo v centru mesta, panoramsko teraso in gostoljubjem, smo idealna izbira za vas.

HOTEL CITY MARIBOR****

Hotel City Maribor**** vas čaka v osrčju štajerske prestolnice z odprtimi vrati.
Je sinonim za izvirnost, postavljanje novih standardov in svetovljanski ambient

HOTEL CITY MARIBOR****

ENOPOSTELJNE SOBE
STANDARD
SOBE
STANDARD
SOBE
SUPERIOR
SUITE

evropski projekti

I.
Z operacijo digitalizacija prodajnih poti podjetja SKMT Projekt d.o.o. smo želeli okrepiti mednarodno prepoznavnost naše znamke. V ta namen smo izdelali predstavitveni video in e-katalog naše ponudbe. Operacija je bila sofinancirana v višini 8000€.

»Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

EU SKLADI POVEZAVA: www.eu-skladi.si

II.
»REKONSTRUKCIJA »Hotela City« Z DIVERZIFIKACIJO V KONGRESNI HOTEL«

Scroll to Top